Sail the CAT

Klant

Sail the CAT

Categorie

Website

Project Datum

Mei - Juni, 2019

Opdracht

Bij mijn stage bedrijf, Kobalt Digital, kreeg ik de opdracht om samen met een van mijn collega’s een website voor Sail the CAT te ontwerpen. Sail the CAT is een bedrijf van de beginnende ondernemers Peter & Sylvia, het doel van de website was het verhuren van de nieuwe Catamaran van het stel. Zij wilde deze boot niet zomaar verhuren, ze wilde er verschillende tochtjes van maken die je los van elkaar kunt boeken. De website moest uiteindelijk gekoppeld worden aan het platform WordPress, zodat zij via daar de informatie konden aanpassen en de boekingen konden aannemen.

Aan de slag

Samen met mijn collega Reinier ben ik aan de slag gegaan voor deze klant. Reinier had al een opzetje gemaakt voor de website en deze met de klant besproken en daar waren ze enthousiast van geworden. Vanuit hier hebben Reinier en ik beide de meest uitgebreide pagina ontworpen (dit was de activiteiten detail pagina) en later hebben we samen onze ontwerpen bekeken en hebben we deze gecombineerd. Toen de stijl eenmaal een beetje vast stond heb ik vanuit hier de rest van de pagina’s ontworpen.

Het ontwerp

Het meest terugkomende element van de website is de golf. Logisch natuurlijk, want met een boot vaar je over water en water golft. De golf over de gehele website geeft een bepaalde sfeer, het is rustgevend en tegelijkertijd daagt het je uit. De golf vraagt je om in beweging te komen. De website is heel ruimtelijk en bewegend opgezet. De website nodigt je uit om een keertje mee te gaan op de catamaran.

Ben je geïnteresseerd in de rest van de website?
Kijk dan op www.sailthecat.com

Meer opdrachten
Let’s talk

Ga samen met mij aan de slag

Contact