Over mij

Hoi, ik ben Roos, een enthousiaste ontwerper met een passie voor overzicht!

Ik ben een geboren creatieveling en was altijd bezig met het creëren van dingen. Dat begon met kleuren, het maken van bloemenkettinkjes en het bakken van versierde koekjes en cakejes. Uiteindelijk is dit doorgegroeid tot het creëren van digitale creaties en vanuit daar heb ik de opleiding Mediavormgever gedaan. Ik vind het leuk om nieuwe dingen te leren, daar word ik heel gelukkig van. Ik breng graag tijd door met mijn vrienden en famillie, ik hou ontzettend van mensen om me heen. Ook ben ik zo nu en dan te vinden achter mijn Canon EOS 550d camera voor wat interessante kiekjes. Ik vind het erg leuk om te koken en sta daarom minimaal eens per week in de keuken. Ik ga een aantal keer per week naar de fitness om even te fitnessen of te kickboksen.

Foto van Roos
Diensten
Icon, exact

Exact

Ik ben een geboren perfectionist, wat betekent dat ik er alijd voor zal zorgen dat ik 100% tevreden ben over mijn werk.
Niet tevreden? Stuur me dan gerust een berichtje.

Icon, duidelijk

Duidelijk

Ik vind het erg fijn als de klant duidelijk naar mij communiceert, daarnaast zal ik ook altijd proberen zelf duidelijk naar de klant te zijn. Op die manier ontstaan er geen misverstanden.

Icon, flexibel

Flexibel

Natuurlijk is duidelijkheid erg fijn, maar mocht er toch iets veranderd moeten worden dan ben ik daar flexibel genoeg voor. Ik zal kijken of het kan en laat je de mogelijkheden weten.

Let’s talk

Ga samen met mij aan de slag

Contact